over  

DE BUREN Vanuit de vraag wat we konden doen om het sociaal leven in ons dorp te verbeteren, kwamen op de idee om gezonde afhaalmaaltijden te gaan bereiden. We willen de dorpsbewoners een emotionele winkelbeleving geven: terug naar een lekkere gezonde maaltijd bij De Buren ... die ondertussen is verhuisd naar Axel, Oosterstraat 8-10 ( vlak bij de passage )

 

Omdat Ignace geen evidente naam is hier, noemen de meeste mensen van het dorp hem gewoon 'Buurman'. Hiermee, en samen met de ambitie om voor iedereen dichtbij te zijn, was de naam 'De Buren' geboren. Een buurtwinkel die een meerwaarde is voor het dorp en  waar we onze dorpsgenoten lekkere, eerlijke producten aanbieden. 

Ignace is een echte horecaman. Ruim 20 jaar had hij een eigen restaurant in Zelzate, momenteel werkt hij als kok in restaurant 'Onder de Linden' in Zuiddorpe. Hij kent dus het klappen van de horecazweep als geen ander. Een restaurantkeuken heeft voor hem weinig geheimen, daarnaast beschikt hij ook over een ruime productkennis. Hij is een sociaal dier, hij kent iedereen op het dorp en iedereen kent hem, hij slaat graag een praatje op de wandeling met de hond. 


Ignace  van De Buren